3. Lig'in Yeni Ekibi Çayelispor'da Beklenmeyen Gelişme: Güngör ile Yollar Ayrıldı 3. Lig'in Yeni Ekibi Çayelispor'da Beklenmeyen Gelişme: Güngör ile Yollar Ayrıldı

Moral yemeğinde Asbaşkan Zeyyat Kafkas, Genel Sayman Sami Karaman ve Basketbol Şube Sorumlusu Ceyhun Eskici'nin yanı sıra teknik ekip ve oyuncular yer aldı. Asbaşkan Kafkas, Final Grubu'na kalma başarısı gösteren takımı tebrik ederek, yönetim kurulunun ve taraftarların desteğini ifade etti.

Kafkas, "Başta Başkanımız Ertuğrul Doğan olmak üzere bütün yönetim kurulu arkadaşlarımız ile sizlerin yanında olduğumuzu ifade etmek isterim. Trabzonspor ismini başarıyla temsil ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Final Grubu'nda da başarılı olup takımımızı Türkiye Basketbol 2. Ligi'ne çıkaracağınızdan hiç şüphemiz yok" şeklinde konuştu.

Basketbol Şube Sorumlusu Eskici ise takımın hedeflerine odaklandığını belirterek, "Final Grubu'nda başarılı bir performans gösterip Türkiye Basketbol 2. Ligi'ne çıkmak istiyoruz. Takımımızın bunu yapacak gücü var. Bursa'da oynanacak karşılaşmalarda taraftarımızın bizi yalnız bırakmayacağını biliyoruz. Onların desteği ile sezonu şampiyon tamamlamak istiyoruz" dedi.

Trabzonspor Basketbol A Takımı, Final Grubu'ndaki ilk maçını 10 Haziran Pazartesi günü Bossan takımıyla oynayacak.

Muhabir: BİROL SANCAK