Çaykur Rizespor, başkent temsilcisi   Ankaragücü ile  karşı karşıya geliyor; Avrupa aşkına 3 puan gelsin Çaykur Rizespor, başkent temsilcisi   Ankaragücü ile  karşı karşıya geliyor; Avrupa aşkına 3 puan gelsin

Ancak VAR hakemi Alper Çetin’in uyarısı sonrası oyun devam etti. Bordo-Mavililer verilmeyen penaltı sonrası hakem Arda Kardeşler’e büyük tepki gösterdi. Bu pozisyonun hemen devamında bu kez Mendy Trabzonspor ceza sahası önünde Rashica tarafından formasından çekildi pozisyonun devamında Semih, Beşiktaş’ı 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Gol öncesi yaşanan pozisyona Bordo-Mavili taraftarlar yine tepki gösterdi.

 Ancak VAR hakemi Alper Çetin yine devreye girmediği gibi hakem Arda Kardeşler de oralı olmadı. Bordo-Mavili taraftarlar da  sosyal medya hesaplarından hem verilmeyen penaltı için hem de gol öncesi faul pozisyonu için Arda Kardeşler’e ve VAR’daki hakem Alper Çetin’e büyük tepki gösterdi. Taraftarlar, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’a çağrı yaparak tepkisini ortaya koymasını istedi.
TAKA/AYTEKİN AKAY
 

Editör: Doğukan ÖZKURT