Beşiktaş’a karşı son oynadığı 6 maçta da mağlubiyet yaşamayan Bordo-Mavililer, rakibinin 4 puan topladığı seride 10 puan toplayarak büyük bir üstünlük kurdu. Beşiktaş karşısında deplasmanda son mağlubiyetini 5 Kasım 2016 tarihinde alan Fırtına, sonraki süreçte oynadığı 6 karşılaşmada 2 galibiyet elde ederken 4 kez de beraberlikle sahadan ayrıldı. 

HEP AYNI SKORLAR

Beşiktaş ile deplasmanda oynadığı müsabakalarda son 8 yılda da rakibine mağlup olmayan Trabzonspor, son mağlubiyetini de 2-1’lik skorla almıştı. Sonraki süreçte 4 maçta da 2-2’lik sonuç ortaya çıkarken Trabzonspor, 3 puanla ayrıldığı 2 maçı da 2-1’lik skorlarla kazanmayı başardı. Bordo-Mavililer, özellikle şampiyon olduğu 2021-2022 sezonunda Beşiktaş’ı 90’ıncı dakikada Cornelius’un golüyle mağlup ederek şampiyonluğun fitilini ateşlemişti. Trabzonspor, Pazar günü sahaya rakibi karşısındaki üstünlüğünü korumak için de çıkacak.

Trabzonspor'un Takım Kaptanı Uğurcan Çakır Cezalı Duruma Düştü Trabzonspor'un Takım Kaptanı Uğurcan Çakır Cezalı Duruma Düştü

TAKA/AYTEKİN AKAY

Editör: Ayşe Sancak