Trabzonspor transfer çalışmaları kapsamında hareketli günler yaşıyor. Alman ekibi Hamburg'ta forma giyen ve performansıyla göz dolduran 26 yaşındaki Slovak orta saha oyuncusu Laszlo Benes, bordo-mavili ekibin gündemine alındı. Almanya 2.Ligi'nde bu sezon ortaya koyduğu etkileyici performansla dikkatleri üzerine çeken Benes, uzun süredir Trabzonspor scoutları tarafından izleniyordu. Scoutların olumlu raporlarının ardından teknik direktör Abdullah Avcı'nın da onayını alan Benes için yönetim harekete geçti.

Karagümrük'ü Eleyerek Finale Yükselen Bordo-Mavililer Taraftarlarıyla Coştu Karagümrük'ü Eleyerek Finale Yükselen Bordo-Mavililer Taraftarlarıyla Coştu

Benes'in durumunu araştıran Trabzonspor, Hamburg yönetimiyle temasa geçti. Slovak oyuncunun sözleşmesinde yer alan '3 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesini öğrenen Trabzonspor'un, bu bedeli ödeyerek transferi gerçekleştirmek istediği belirtildi. Bu sezon 28 maçta 15 gol ve 12 asistlik performansıyla göz kamaştıran Benes için Trabzonspor'un hızlı davranıp transferi tamamlamak istediği ifade ediliyor. Lazslo Benes'in Trabzonspor'a gelmesi için ikna edilmesinde Fırtına'nın eski yıldızı Marek Hamşik'in de devreye girebileceği konuşuluyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU