Maçın başlama düdüğüyle birlikte baskılı ve tempolu bir oyun sergileyen Trabzonspor, 24. dakikada Enis Destan'ın golüyle 1-0 öne geçti. Ancak, 28. dakikada hakem Çağdaş Altay'ın Trabzonspor aleyhine verdiği skandal penaltı kararı VAR incelemesi sonrasında iptal edildi ve ilk yarı Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın ikinci yarısında da üstün bir oyun sergileyen Trabzonspor, 58. dakikada Pepe'nin harika golüyle skoru 2-0'a taşıdı. Ancak, 87. dakikada Uğurcan Çakır'ın hatası sonucu kalesinde golü gören Trabzonspor, skoru 2-1'e getirdi.

Bu galibiyetle Trabzonspor, geçtiğimiz haftaki mağlubiyetin ardından moral buldu ve lig üçüncülüğü hedefine bir adım daha yaklaştı. Özellikle Pepe'nin attığı gol ve takımın gösterdiği üstün performans, maçın öne çıkanları arasında yer aldı.

STAT: RHG Enertürk Enerji

HAKEMLER: Çağdaş Altay?, Mustafa Sönmez*, Ogün Kamacı*

KAYSERİSPOR: Bilal Bayazıt**, Gökhan Sazdağı** (Dk.77 Calros Mane*), Kolovetsios** (Dk.62 Attamah*), Arif**, Hasan Kaldırım**, Shukurov* (Dk.46 Ramazan Civelek*), Kartal**, Bourabia**, Aylton* (Dk.46 Nazon*), Cardoso**, Bahoken** (Dk.85 Talha*)

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır**, Meunier*** (Dk.86 Fernandez*), Mendy***, Denswil**, Eren Elmalı**, Berat Özdemir**, Enis Bardhi***, Edin Visca**, Nicolas Pepe***, Fountas** (Dk.70 Umut Güneş*), Enis Destan**** (Dk.74 Umut Bozok*)

Trabzonspor macerasında umduğunu bulamayan Umut Bozok umudunu yitirmedi Trabzonspor macerasında umduğunu bulamayan Umut Bozok umudunu yitirmedi

GOLLER: Dk.24 Enis Destan, Dk.58 Pepe (Trabzonspor), Dk.87 Bourabia (Kayserispor)

SARI KARTLAR: Eren Elmalı, Berat Özdemir, Mendy (Trabzonspor)

Editör: Birol Sancak