Trabzon Dernekler Federasyonu başkanı ve Trabzonspor kongre üyesi olan İsmail Şatıroğlu, 24 Şubat Kurtuluş etkinliklerine katılmak üzere Trabzon'a geldiği sırada Mahmut Ören'le buluştu.

Şatıroğlu, yıllardır Ören'in kadim bir dostu olduğunu belirterek, "Güzel bir yarış olacak. Benim gönlümde Mahmut Ören kardeşim var. Yaşar Aşçıolu bey de aday olacaktı. Olmamasını tavsiye ettik. Şimdi bu arkadaşlarımız da birleşirlerse güzel bir liste yapabilirler." şeklinde açıklamada bulundu.

Trabzonspor Taraftarının Sadık Kalecisi: Uğurcan Çakır Moralleri Bozulsa da Destekleri Asla Azalmıyor Trabzonspor Taraftarının Sadık Kalecisi: Uğurcan Çakır Moralleri Bozulsa da Destekleri Asla Azalmıyor

İstanbul divan delegeleri üzerinde büyük etkisi olduğu bilinen İsmail Şatıroğlu'nun bu destek açıklaması, Mahmut Ören'in seçim kampanyasına önemli bir ivme kazandıracak gibi görünüyor. Trabzonspor camiası, divan başkanlığı seçimlerine büyük bir ilgi gösterirken, bu destekle birlikte seçim atmosferi daha da hareketlenecek gibi duruyor.

Editör: Birol Sancak