Hacısalihoğlu, seçim süreci hakkında yaptığı konuşmada, listelerini belirlediklerini ve bu listeyi basına açıkladıklarını ifade etti. Diğer adayların henüz listelerini tamamlamadığını belirten Hacısalihoğlu, ancak yakın zamanda tamamlayacaklarını dile getirdi. Seçim sürecinin şimdiye kadar üzücü bir olay olmadan devam ettiğini ve dostluk içinde geçmesini temenni ettiğini belirtti.

Aday sayısının artmasını olumlu bulduğunu ifade eden Hacısalihoğlu, bu durumun birçok kişinin Trabzonspor'a hizmet etme arzusunu gösterdiğini belirtti. Divan kurulunun asıl yardımcı bir güç olmadığını ancak tavsiye ve istişare anlamında kulübe fayda sağlayabileceğini dile getirdi.

Erol Bey'in birleşme çabalarını değerlendiren Hacısalihoğlu, birleşmenin sağlanamadığını ancak herkesin kendi çevresindeki arkadaşlarıyla listeler oluşturduğunu ve söz aldığını belirtti.

Adaylık konusunda ise kendisinin başkanlık gibi bir düşüncesinin olmadığını açıkladı. Ancak birlik ve beraberlik için projelerinin olduğunu, ilçelerde mini divan kurulları oluşturulabileceğini ve birlikte hareket edilerek Trabzonspor'a katkı sağlanabileceğini ifade etti.

Hacısalihoğlu, mevcut yönetimi değerlendirirken önce bütçe, borç ve sorumlulukları göz önünde bulundurmak gerektiğini belirtti. Türk futbolu için iyi şeyler düşünmediğini, bütçelerin düzenlenmesi ve borçların azaltılması gerektiğini dile getirdi.

Son olarak, Trabzonspor'da derin bir yapılanma olduğu iddialarına cevaben, böyle bir durumun olmadığını ve eski divan üyelerinin Trabzonspor'a her zaman destek olduğunu ifade etti.

Trabzonspor Papara Park’ta Gaziantep FK’yı konuk ediyor Trabzonspor Papara Park’ta Gaziantep FK’yı konuk ediyor

Hacısalihoğlu'nun açıklamalarıyla birlikte, Divan Kurulu Başkanlık seçimi öncesinde Trabzonspor camiasında yaşanan gelişmeler ve adayların açıklamaları merakla takip edilmeye devam ediyor.

Editör: Birol Sancak