Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Dikkat Çeken Açıklamalar! Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Dikkat Çeken Açıklamalar!

Bu sezon başında bedelsiz olarak Championship ekiplerinden West Bromwich’e transfer olan Okay Yokuşlu’nun İngiliz ekibiyle 2025’e kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu sezon toplam 48 maça çıkıp 1 gol, 1 asistlik performans sergileyen Okay Yokuşlu için teknik direktör Abdullah Avcı’nın ısrarcı olduğu öğrenildi.

Ara transfer döneminde El Ettifak’tan kiralanan Berat Özdemir’in takımda kalması adına girişimler olsa da Suudi Arabistan ekibinin yıldız oyuncu için talep ettiği 5 Milyon Euro’luk bonservis bedeli çok bulundu. El Ettifak’ın oyuncuyu yeniden kiralamaya sıcak bakmadığı belirtildi. Berat transferinin gerçekleşmemesi halinde Okay Yokuşlu konusunda girişimlerin hızlanacağı belirtildi.

Şu anda A Milli takımın kadrosunda bulunan Okay Yokuşlu ile Trabzonspor’un iki kez görüşme yaptığı da gelen bilgiler arasında. Başarılı oyuncunun da yeniden Trabzonspor’a geri dönmeye sıcak baktığı belirtiliyor. Trabzonspor, Okay Yokuşlu'nun tecrübesi ve kalitesiyle orta sahayı güçlendirmeyi hedefliyor ve bu transfer için gereken adımları atmaya kararlı görünüyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA