Son beş iç saha maçında Sivasspor'a kaybetmeyen Trabzonspor (4 galibiyet, 1 beraberlik), rakibine karşı son iç saha mağlubiyetini Nisan 2018'de almıştı (0-2). Bu istatistiklerle rakibine karşı üstünlük kuran Trabzonspor, bugün oynanacak karşılaşmada da bu üstünlüğünü devam ettirmek istiyor.

Cumartesi günü deplasmanda Samsunspor ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor’un, rakibi karşısında bileği bükülmüyor Cumartesi günü deplasmanda Samsunspor ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor’un, rakibi karşısında bileği bükülmüyor

Ancak Trabzonspor, ev sahibi olduğu müsabakada seyirci desteğinden mahrum kalacak. Fenerbahçe maçındaki olaylar nedeniyle 4 maç seyircisiz oynama cezası alan Trabzonspor, Sivasspor karşısında taraftarının gücünden yoksun olacak. Normalde ev sahibi avantajını taraftarının desteğiyle kullanan Bordo-Mavililer, bu kez taraftarından yoksun bir şekilde mücadele edecek. Papara Park'ta gerçekleşecek olan mücadelede Trabzonspor, taraftarından yoksun olarak 3 puan mücadelesi verecek. Sonucu merakla beklenen karşılaşmada Trabzonspor, taraftarının özlemiyle sahaya çıkacak.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak