Trabzonspor'un Genç Oyuncusuna Galatasaray Talip Oldu: Cimbom Transfer İçin Gözünü Kararttı! Trabzonspor'un Genç Oyuncusuna Galatasaray Talip Oldu: Cimbom Transfer İçin Gözünü Kararttı!

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında VavaCars Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Takım, dün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde antrenman yaparak maç için hazırlıklarını sürdürdü. Dinamik ısınma, 5'e 2 ve rondo gibi çalışmaların ardından antrenman sonuçlandırma çalışmasıyla tamamlandı.

Bugün yapılacak antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak olan Trabzonspor'da moraller yüksek. Eksik oyuncu bulunmayan takımda, zorlu müsabaka öncesinde Hüseyin Türkmen dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Mısırlı yıldız Trezeguet ile Nijeryalı yıldız Paul Onuachu da Çarşamba günü oynanacak kupa maçında görev bekliyor.

Trabzonspor'un Fatih Karagümrük ile oynayacağı müsabakaya hakem olarak Ali Şansalan atandı. Takım, taraftarının desteğiyle kupa maçından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Muhabir: BİROL SANCAK