Trabzonspor Avrupa'dan Tanıdık Türk Yıldızı Transfer Ediyor: Avcı Gözünü Yerlilere Dikti! Trabzonspor Avrupa'dan Tanıdık Türk Yıldızı Transfer Ediyor: Avcı Gözünü Yerlilere Dikti!

İki haftayı geçen süreçte sevklerin ertelenmesi, kafalarda soru işaretleri uyandırmıştı. Normal şartlarda, cezanın şiddeti, suç işlediği inanılan kişinin ceza alma durumuna göre tedbirli veya tedbirsiz olarak sevk edilir, daha sonra savunma beklenirdi.
Ancak Fenerbahçe ve Trabzonspor’un 3 Nisan’da maçının olması, birçok konuda tartışmaları beraberinde getirecek. PFDK, savunmalar gelir gelmez kararını verse bile, bunun Tahkim ayağı gibi konular devreye girince iki günlük süreç belki de yetersiz kalacak. Fakat bu, tedbirli sevk edilmeleri durumunda geçerli olacak.
Eğer TFF Hukuk Müşavirliği, somut ceza beklenenler dışında, tartışmalı isimleri tedbirsiz sevk ederse, cezalar açıklanmasa bile bu futbolcular sahada olacak.
Şimdi gözler TFF Hukuk Müşavirliği’ne çevrilmiş durumda. Fenerbahçe ve Trabzonspor cephesinden kimlerin hangi maddeden disipline sevk edileceği merak ediliyor. Yaşanan olaylarda Fenerbahçe’den Osayi Samuel, Oosterwolde, Batshuayi, Fred, İrfancan Eğribayat, Mert Müldür gibi isimlerin sahaya giren taraftarlara saldırdığı görüntülerde sabit. Trabzonspor’dan ise yardımcı antrenör Egemen Korkmaz ile kaleci Muhammet Taha Tepe’nin disipline sevk edileceği konuşuluyor.

Muhabir: BİROL SANCAK