Gözaltına Alınan Kişilerin Adliyeye Sevki Bekleniyor

Olaylarla ilgili olarak 12 kişinin gözaltına alındığı ve adliyeye sevki beklenirken, İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirilen müfettişlerin de Trabzon'a gelerek incelemelere başladığı öğrenildi.

Fenerbahçe Kafilesi Uzun Süre Statta Kaldı

Karşılaşmanın son düdüğüyle birlikte yaşanan olaylar nedeniyle Fenerbahçe kafilesinin, stadı terk etmesinin yaklaşık 3 saat sürdüğü belirtildi. Kafile, otobüsle havalimanına gelerek direkt aprona geçti ve uçağa bindi.

Polis Ekipleri İncelemelerine Devam Ediyor

Polis ekiplerinin olaylara ait çok sayıda kamera kaydını incelemeye aldığı ifade edildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaşanan olaylarla ilgili olarak ilk belirlemelere göre 12 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Gözaltına Alınan Taraftarların Kimlikleri Ortaya Çıktı

Trabzonspor, Gaziantep FK Karşısında Muhteşem Geri Dönüşle Galip Geldi: 4-2 Trabzonspor, Gaziantep FK Karşısında Muhteşem Geri Dönüşle Galip Geldi: 4-2

Gözaltına alınan taraftarlar arasında sahaya ilk atlayan maskeli H.Ç. ile Fenerbahçe kalecisi Dominic Livakovic'e saldıran O.B. gibi isimlerin bulunduğu belirtildi. Ayrıca, müsabaka sonrası sosyal medyada videolu paylaşımlar yaparak olayları kışkırttığı iddia edilen T.C.S., K.M., O.O., E.T. ve A.A. gibi şüphelilerin de gözaltına alındığı bilgisi verildi.

Editör: Birol Sancak