Trabzonspor, Papara Park'ta tarihi bir günün tanıklığını yapmaya hazırlanıyor. Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında eksik kadrosuyla Galatasaray'ı ağırlayacak olan Bordo-Mavililer, bu önemli mücadeleyi kazanarak üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.

Karşılaşma, bugün saat 19.00'da başlayacak ve hakem Abdulkadir Bitigen tarafından yönetilecek. Trabzonspor, bu sezon Papara Park'ta teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde oynadığı ilk derbi maçında Beşiktaş'ı 3-0 mağlup ederek muhteşem bir performans sergilemişti. Ayrıca, Abdullah Avcı'nın yönetiminde İstanbul deplasmanında Fenerbahçe'ye karşı 5 gol atan Trabzonspor, 26 yıllık hasrete son vermişti.

Trabzonspor, bu önemli karşılaşma öncesi 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyetle topladığı 37 puanla Süper Lig'de 3. sırada yer alıyor. Galatasaray ise 51 puanla ikinci sırada bulunuyor. İlk yarıda İstanbul'da oynanan mücadeleyi Galatasaray 2-0'lık skorla kazanmıştı.

Bu sezon oynadığı 3 derbiden 2'sini kazanan Trabzonspor, Galatasaray karşısına bu maçın rövanşını almak ve önemli bir galibiyet elde etmek için çıkacak. Heyecanla beklenen bu mücadele, futbolseverler için keyifli bir karşılaşma olacak.

STAT: Papara Park

SAAT: 19.00

HAKEM: Abdulkadir Bitigen

YAYIN: beİNSPORTS

TRABZONSPOR:

UĞURCAN

MEHMET CAN

BANİYA

BENKOVİC

EREN

MENDY

BERAT

BAKASETAS

VİSCA 

ENİS

TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN

Editör: Ayşe Sancak