Daha önce yapılan görüşmeler sonuçsuz kalmıştı çünkü Camara, Olympiakos ile devam eden sözleşmesi nedeniyle transfer gerçekleşmemişti. Ancak, yönetim ve teknik direktör Abdullah Avcı'nın onayıyla birlikte tekrar harekete geçildi ve Camara'nın menajeriyle yeni bir temas kuruldu. Sonuç olarak, taraflar 3+1 senelik bir sözleşme için anlaşmaya vardı.

Camara, 2018'de Olympiakos'a katıldı ve sözleşmesinin 30 Haziran 2024'te sona ereceği belirtiliyor. 27 yaşındaki oyuncunun merkez orta saha, ön libero ve 10 numara pozisyonlarında oynayabilmesi, onu Trabzonspor için cazip hale getiriyor.

Çaykur Rizespor, 18 Yıllık Beşiktaş Mağlubiyet Hasretini Sonlandırmak İstiyor Çaykur Rizespor, 18 Yıllık Beşiktaş Mağlubiyet Hasretini Sonlandırmak İstiyor

Bu sezon Olympiakos formasıyla 29 resmi maça çıkan Gineli yıldız, 1 gol ve 1 asistlik katkı sağladı. Özellikle yeni sözleşme teklifini reddettikten sonra teknik direktör Jose Luis Mendilibar tarafından 11 maçtır kadroya alınmayan Camara'nın herhangi bir sakatlığı bulunmuyor. Bu durum, oyuncunun Olympiakos ile ilişkisinin zorlu bir döneme girdiğini gösteriyor.

Editör: Birol Sancak