Corriere della Serra'da yer alan habere göre, Roma, Hummels'i kadrosuna katmak için 2+1 yıllık bir teklif sundu. ABD ve Suudi Arabistan'dan gelen yüksek maaş tekliflerine rağmen Avrupa'da kalmak isteyen Hummels, Roma'nın teklifine sıcak bakıyor. Teklifin detaylarına göre, ilk iki yıl garanti kontrat sunulan ve üçüncü yıl için opsiyon bulunan bir anlaşma öneriliyor.

Trabzonspor'un Yeni Transfer O Mevkide Hayal Kırıklığı Yaşattı! Trabzonspor'un Yeni Transfer O Mevkide Hayal Kırıklığı Yaşattı!

Hummels, 2019/2020 sezonunda Bayern Münih'ten Borussia Dortmund'a transfer olduğundan beri takımın savunma hattında önemli bir oyuncu olarak öne çıkıyor. Takımıyla 508 maça çıkan ve 38 gol ile 23 asistlik performans sergileyen Hummels, özellikle 2023/2024 sezonu Şampiyonlar Ligi yarı finalinde attığı kritik gol ile takımını finale taşımasıyla unutulmaz bir başarıya imza atmıştı.

Mats Hummels'in Roma'ya transferi, Serie A ekibi için büyük bir fırsat olarak görülüyor. Teknik direktör Mourinho'nun deneyimli bir liderliğe ihtiyaç duyduğu Roma, Hummels'in tecrübesinden ve saha içi liderliğinden faydalanmayı hedefliyor. Hummels'in katılımıyla birlikte Roma, ligde ve Avrupa'da daha iddialı bir konuma gelmeyi hedefliyor.

Borussia Dortmund taraftarları, Hummels'in yeni durağı olan Roma'ya büyük bir sevgi ve saygıyla uğurlayacaklarını belirtirken, onun kariyerindeki yeni adımları heyecanla takip edeceklerini dile getiriyorlar. Hummels'in Roma'ya transferi, Avrupa futbolunda önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor ve Serie A'yı sallayacak bir transfer olarak nitelendiriliyor.

Muhabir: BİROL SANCAK