Trabzonspor'da Abdullah Avcı Yaptığı Bomba Transfere Aşık Oldu: Maçta Gördü Tekrar Beğendi! Trabzonspor'da Abdullah Avcı Yaptığı Bomba Transfere Aşık Oldu: Maçta Gördü Tekrar Beğendi!

Trabzonspor Kadın Futbol Takımı, kulüp tarihini anlatan "İnadıyla Şampiyon" belgeselini izledi ve büyük bir coşkuyla karşıladı. 26 Ocak Cuma günü vizyona giren belgesel, Trabzonspor'un 1967 yılındaki kuruluşundan 2021-2022 yılındaki son şampiyonluğuna uzanan zorlu yolda yaşanan tüm başarıları, travmaları ve sancıları futbolcular, başkanlar ve kurucu üyelerin şahitliğinde anlatıyor.

Belgesel film, yoğun ilgi görmeye devam ederken Trabzonspor Kadın Futbol Takımı da bu etkileyici yapıma ilgi gösterdi. Filmin altıncı gününde, takım üyeleri Lara Sineması'nda buluştu ve "İnadıyla Şampiyon"u büyük bir keyifle izledi.

Filmin son sahnelerinde duygusal yoğunluğunun zirveye ulaştığı anlarda, futbolcular ve teknik heyet duygusal anlar yaşadılar. Belgesel, kulübün köklü tarihini ve başarılarını anlatarak, Trabzonspor camiasını daha da birleştiren bir etki yaratmaya devam ediyor. Takım, bu anlamlı belgesel filmi izleyerek kulübün zorlu yolculuğunu bir kez daha hatırladı ve tarihi başarıların gururunu yaşadı.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT