Bordo-Mavili kadın futbol takımı, yeni transferleriyle birlikte 2025-2026 sezonu hazırlıklarına Akyazı Çim Saha’da başladı.
Bordo-Mavili ekibin kadrosuna kattığı Amira Ould Braham, Jaylen Crim, Natalia Oleskiewicz, Rabia İsgi, Nihal Saraç, İlayda İçier, Donjeta Halilaj, Fatma Kara, Azra Tıraş ve Paula Ruess ilk kez takımla birlikte sahaya çıktı. Takımın yeni isimleri, antrenmanda sergiledikleri performansla dikkat çekti.
Isınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman, dar alanda pas organizasyonları ve taktiksel varyasyonlarla devam etti. Teknik Direktör Gürkan Çavdar’ın antrenman boyunca oyuncularla yakından ilgilendiği, tempoyu yüksek tutmaya çalıştığı gözlemlendi.
Trabzonspor Kadın Takımı, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek. Bordo-Mavili ekip, yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirlerken, teknik heyet ve yönetimin transfer çalışmalarının da sürdüğü öğrenildi. Takımın ilerleyen günlerde hazırlık maçları programını duyurması bekleniyor.