"Nisandan beri yükselen bir oyunumuz var. Tabi ki kime sorsanız buradaki herkes kupayı kazanmak ister. Tabi ki biz de kupayı kazanmak istiyoruz. Nisan atından beri iyi bir oyun sergilediğimizi düşünüyoruz. Daha derli toplu bir Trabzonspor var. Analizlerimizi yaptık. Beşiktaş’ın artı ve eksilerini çalıştık. İnşallah burada da taraftarlarımızla birlikte kupayı kazanmak istiyoruz. Beşiktaş’a çok saygı duyuyoruz. Ülkemizin büyük bir camiası. Çok iyi oyunculara sahipler. Biz de Trabzonspor olarak kupayı kazanıp taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Bu sezon hakemler hep konuşulmuştu. İnşallah Fair-Play ruhuyla güzel bir müsabaka olur."

Trabzonspor Yeni Yıldızını Onuachu'nun Memleketinden Buldu; Avcı Bomba Transferi.... Trabzonspor Yeni Yıldızını Onuachu'nun Memleketinden Buldu; Avcı Bomba Transferi....

Ayrıca, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalarda, Avrupa Şampiyonası öncesi Milli Takım ile ilgili de konuşan Çakır, Mert Günok ile olan ilişkisini ve milli takım hedeflerini dile getirdi:

“Mert Günok abiyle hem saha içi hem saha dışı antrenmanlarda olsun çok iyi aramız. Onu çok seviyorum. Ülkemizin iyi kalecilerinden bir tanesi kimin oynadığının önemi yok. Ülkemiz için oynuyoruz. Orada en iyi performansımızı vermeye çalışıyoruz.”
TAKA/AYTEKİN AKAY

Editör: Birol Sancak