Bu sonuçla birlikte Trabzonspor, son dört maçta galibiyet elde edememe ve üst üste üç maçta mağlup olma serisine girdi.

Karşılaşmanın ilk yarısında Enis Destan'ın golüyle öne geçen Trabzonspor, devre arasına 1-0 önde girdi. Ancak Kasımpaşa, ikinci yarıda Aytaç Kara, Hajradinovic ve Nuno da Costa'nın attığı gollerle skoru 3-1'e getirdi. Trabzonspor'un Poyraz Yıldırım'ın attığı golle skoru 2-3'e getirmesi, ancak maçı kazanmalarına yetmedi.

Fanatik yazarları, maç sonrasında yaşananları çarpıcı bir şekilde analiz etti. Erman Özgür, maçın detaylarına inerek, Trabzonspor'un disiplinsiz oyunu ve savunma zaafları üzerinde durdu. Ayrıca, Hakem kararlarına da eleştiri getirildi.

Trabzonlu Milli Sporcu Busenaz Sürmeneli, Avrupa Boks Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı Trabzonlu Milli Sporcu Busenaz Sürmeneli, Avrupa Boks Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı

Safa Can Konuksever, teknik direktör Abdullah Avcı'nın taktik değişiklikleri ve oyuncu performanslarına odaklandı. Avcı'nın hamlelerinin beklenen etkiyi yaratamadığını belirtti ve takımın tükenmişlik sendromuyla mücadele ettiğini ifade etti.

Olcay Çakır ise Trabzonspor'un genel durumuna odaklandı. Kadro sıkıntıları, alternatiflerin eksikliği ve oyuncu kalitesindeki düşüşü vurguladı. Ayrıca, tribünlerin takımı terk etmesinin büyük bir krize işaret ettiğine dikkat çekti.

Trabzonspor'un bu zorlu süreçte nasıl bir çıkış bulacağı ve takımın geleceği merakla beklenirken, bu çarpıcı analizler, futbolseverlerin tartışma konusu oldu.;
TAKA/BİROL SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak