Trabzonspor Kulübü, 2018 yılından bu yana iş birliği yaptığı insan kaynakları platformu Kolay İK ile olan ilişkisini daha da derinleştiriyor. Bordo-mavili kulüp, Kolay İK'dan aldığı hizmet kapsamını genişleterek, tüm departmanların Performans Yönetimi süreçlerini de dijitalleştirme kararı aldı.

Daha önce özlük, izin, harcama gibi temel İK süreçlerini kapsayan Personel Yönetimi uygulamasını kullanan Trabzonspor, Performans Yönetimi uygulaması ile çalışanlarının performansını daha etkili bir şekilde takip edecek. Performans değerlendirmesi, bir çalışanın potansiyelini, yeteneklerini, iş davranışlarını ve işle ilgili tüm niteliklerini ölçmeyi içerirken, liderlik, değişime uygunluk, iletişim ve görev yönetimi gibi yetkinlikleri de değerlendirmeye imkan tanıyacak. Bu sayede, kulüp çalışanlarının gelişimini izleyebilecek ve kulüp performansını çalışan performansıyla bağlantılı olarak ölçebilecektir.

Kolay İK CEO’su Çağlar Yalı konuyla ilgili şunları dile getirdi: “Kolay İK olarak günümüz itibarıyla 22 ülkede 2 binden fazla şirkete hizmet veriyoruz. Ancak Trabzonspor’un bizde ayrı bir yeri var çünkü iş birliği yaptığımız ilk spor kulübü konumundadır. Üstelik dijitalleşmenin henüz günümüzdeki kadar konuşulmadığı 2018 yılından bu yana birlikte çalışıyoruz. Kolay İK olarak güzide kulübümüze bu uzun soluklu iş birliği için teşekkür ediyor, İK süreçlerindeki geliştirmelerimizin Trabzonspor’a ve çalışanlarına katkı sağlamasını diliyoruz.”

Trabzonspor'un bu adımı, kulüp içindeki İK süreçlerini daha modern ve etkili hale getirme çabasını yansıtarak, gelecekteki başarılarına katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

Editör: Birol Sancak