Trabzonspor'un Başarılı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Türkiye Kupası'nda Tarih Yazmaya Hazırlanıyor
Abdullah Avcı: Fark ne bilmiyorum, aydınlatırlarsa sevinirim- Son Dakika  Spor Haberleri | NTVSpor

Avcı'nın yönetimindeki Trabzonspor, Türkiye Kupası yarı final rövanşında Fatih Karagümrük'ü mağlup ederek finale yükseldi ve tecrübeli teknik adam, bordo-mavili takımın başında ilk kez bir kupa finaline çıkmanın heyecanını yaşıyor.
 

Tarihi Başarıya Bir Adım Daha Yakın
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu

Trabzonspor, Atletico Madrid'den Yıldız Stopere İmza Attırdı! Trabzonspor, Atletico Madrid'den Yıldız Stopere İmza Attırdı!

Eğer Avcı, Beşiktaş'ı yenerek kupayı kazanırsa, Trabzonspor'un başında lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa zaferlerini elde eden ikinci teknik direktör olacak. Bu başarı, onu Trabzonspor'un efsanevi teknik direktörü Ahmet Suat Özyazıcı'nın yanına taşıyacak. Avcı, daha önce bordo-mavililer ile lig ve Süper Kupa zaferlerini yaşamıştı.
 

Kupada Final Heyecanı ve Tarihi Fırsat
Türkiye Kupası'nda finalin adı Beşiktaş - Trabzonspor | Goal.com Türkçe

Trabzonspor'un finaldeki rakibi Beşiktaş olacak. Bu maç, hem Abdullah Avcı için hem de Trabzonspor için büyük bir önem taşıyor. 60 yaşındaki deneyimli teknik adam, takımını bu önemli maçta zafere taşıyarak, kariyerinde ve Trabzonspor'un tarihinde unutulmaz bir yer edinmeyi hedefliyor. Trabzonspor, tarihinde 16. kez bu finale çıkarken, Avcı'nın öğrencileri de bu büyük başarıya ulaşmak için sahada mücadele edecek.

Muhabir: AYŞE SANCAK