Trendyol Süper Lig’de zirve yarışını sürdüren Trabzonspor’da gözler Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanacak olan grup maçlarına çevrildi. Bordo-Mavili ekip, gruptaki ilk maçında yarın akşam Papara Park’ta Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek.
Fırtına’da Gözler Ziraat Türkiye Kupası’nda
Ligde oynadığı son maçta Beşiktaş ile 3-3 berabere kalan Bordo-Mavili ekip inanılmaz bir efor sarf etmişti. Yüksek enerjiyle oynanan maç sonrası zorlu bir sınava daha çıkmaya hazırlanan Bordo-Mavili ekipte teknik direktör Fatih Tekke, oyuncularını kupadaki Alanyaspor maçına motive etmeye çalışacak.
Beşiktaş Maçı Sonrası Zorlu Sınav
Fırtına, gruptaki ilk maçında Alanyaspor karşısında 3 puanın sahibi olmak istiyor. Trabzonspor’da Afrika Uluslar Kupası’na giden Onuachu ve Oulai, Alanyaspor maçında forma giyemeyecek. Beşiktaş maçında sakatlanan Folcarelli ile Mustafa Eskihellaç’ın da durumu takip ediliyor. Bu oyuncuların da kupada forma giyip giyemeyecekleri merakla bekleniyor.



