PFDK tarafından 2 maç ceza alan Pendiksporlu Halil Akbunar geçtiğimiz hafta Fatih Karagümrük ile oynanan müsabakada cezasının 1 maçlık bölümünü çekmişti. Ancak Pendikspor’un Tahkim Kurulu’na Halil Akbunar için cezasının düşürülmesi için yaptığı başvurunun skandal bir kararla kabul edilmesi büyükteki çekti. Trabzonspor ile oynanacak müsabaka öncesi Tahkim Kurulu’nun Pendiksporlu oyuncu Halil Akbunar’ın cezasını 1 maça indirmesine anlam verilemedi. 

Ali Koç'tan Trabzonspor Taraftarlarını Kızdıracak Sözler: Ceza Verilecekti, Cesaret Edilmedi! Ali Koç'tan Trabzonspor Taraftarlarını Kızdıracak Sözler: Ceza Verilecekti, Cesaret Edilmedi!

Trabzonspor’un sezonun ilk yarısında Papara Park’ta Pendkispor ile oynadığı ve 2-1 kazandığı müsabakada da Bordo-Mavili oyuncu Batista Mendy hatalı bir karar sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek cezalı duruma düşmüştü. Söz konusu pozisyondan ötürü Trabzonspor, Tahkim Kurulu’na başvuru yapsa da Bordo-Mavililerin başvurusu kabul edilmemişti. 

Özellikle bu sezon Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın yaşanan haksızlıklar karşısında hakemler ve TFF hakkında yaptığı sert açıklamaların ardından Bordo-Mavili Kulübün üzerine gidildiği yönünde yorumlar yapılıyor. Bordo-Mavili camia, bu anlamda TFF’ye büyük tepki gösteriyor.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Doğukan ÖZKURT