Özellikle Afrika Kupası'na katılan oyuncuların yanı sıra Larsen ve Bakasetas gibi önemli isimlerin takımdan ayrılması, teknik direktör Abdullah Avcı'nın elini zorlaştırdı. Kadro derinliğinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle sahaya istediği 11'i sürmekte güçlük çeken Avcı, yönetimden transferlerin hızlandırılmasını talep etti.

33Ee5A2D 0Fba 4Bd6 84C7 1C47052Be84B

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan daha önce yaptığı açıklamada, önceliklerinin orta saha ve defans hattı olduğunu belirtmişti. Bu açıklamaların ardından kulüp yetkilileri, Yunanistan'da Mady Camara'nın izini sürdü.

Mady Camara, Olympiakos formasıyla uzun yıllardır Yunan futbolunda başarılı bir performans sergiliyor. Gineli oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2024 tarihinde sona erecek. Merkez orta saha, ön libero ve 10 numara pozisyonlarında görev yapabilen Camara'nın Trabzonspor'a transferi için olumlu bir rapor alındığı ifade ediliyor.

C8Caf8Fc 317F 4163 B6Ce 56Ebb34Bbe0D

Bordo-mavililer, transfer şartlarının olgunlaşması durumunda Mady Camara'yı yakın bir tarihte resmen açıklayabilir. Trabzonspor'un bu hamlesi, takımın güçlü bir kadro oluşturma yolundaki adımlarından biri olarak görülüyor.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT