Trabzonspor’da Kaleci Transferi Kızıştı: Onana Olmazsa Ati Zigi Planı Devrede
Yeni sezon için kadrosunu güçlendirme adına çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da gözler Kamerunlu eldiven Andre Onana’ya çevrilmiş durumda. Yeniden kiralanması konusunda Manchester United ile prensip anlaşmasına varan Fırtına, Onana’ya yaptığı teklifin geri dönüşünü bekliyor. Beşiktaş’ın da talip olduğu iddia edilen Onana’nın Türkiye’de kalması halinde yalnızca Trabzonspor’da forma giyeceğini söylediği öğrenildi. Ancak Bordo-Mavili Kulübe de henüz net kararını bildirmeyen Onana’nın olumsuz geri dönüş yapması halinde Trabzonspor da alternatif isimlere yönelmiş durumda.

Trabzonspor’un Kaleci Planı Ortaya Çıktı: Onana Yanıtı Bekleniyor, Zigi Hazırda
Fırtına’nın kaleci konusunda Ganalı eldiven Lawrence Ati Zigi ile ilgilendiği ortaya çıktı. Gana Milli Takımı ile Dünya Kupası’nda boy gösteren ve İsviçre’nin St.Gallen takımında forma giyen 29 yaşındaki eldivenle ilgili taraftarların da oldukça heyecanlandığı gözlendi. St.Gallen ile olan sözleşmesi 2027’de sona erecek olan Lawrence Ati Zigi, 2024-25 sezonunda UEFA Konferans Ligi Play-Off turunda Trabzonspor’a karşı forma giymiş ve performansıyla dikkat çekmişti. Bonservis değeri 1,5 Milyon Euro olarak gözüken Ganalı eldivenin de Trabzonspor’a gelmeye sıcak baktığı konuşuluyor.
Trabzonspor Transferde Eldiven Operasyonunu Başlattı: Gözler Onana Ve Ati Zigi’de
Bu arada Ganalı Lawrence Ati Zigi, 2024-25 sezonunda St.Gallen'in Polonya ekibi Slask ile oynadığı UEFA Konferans Ligi 3. eleme turu maçında, deplasmanda ırkçı tezahüratlara maruz kalmıştı. Trabzonspor taraftarları da St.Gallen ile Papara Park'ta oynanan maçta başarılı kaleci Ati Zigi’ye destek olmak amacıyla “Birleşin ve ırkçılığa hayır deyin” yazılı pankart açarak takdir toplamıştı. Ganalı oyuncu da müsabaka sonrası söz konusu pankartın önünde çekildiği fotoğraf sonrası sosyal medya hesabından Bordo-Mavili taraftarlara teşekkür mesajı yayınlamıştı.




