TAKA Gazetesi'nin ulaştığı özel bilgilere göre, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Onuachu'yu elinde tutmayı planlıyor ve yanına daha hareketli bir santrafor transfer etmeyi düşünüyor. Ayrıca, orta sahayı bir 6 numara ve bir de 8 numara maestro ile güçlendirmeyi hedefliyor. Sağ ve sol bek transferi yapmayacak olan Trabzonspor, stoper transferini de düşünüyor.

İki Oyuncuya Talip Var

Bu arada, Trabzonspor'da iki oyuncunun Avrupa kulüplerinden talibi olduğu belirtiliyor. Son haftalardaki formda oyuncular Trezeguet ve Enis Bardhi'ye ilgi gösteren Avrupa kulüpleri, görüşmelere yakın zamanda başlayabilir. Trabzonspor ise Antep'ten Draguş'u Trezeguet'e alternatif olarak düşünüyor ve Orsiç'le de o bölgeyi güçlendirmek istiyor.

Trabzonsporlu Onuachu'nun Transfer İddiaları İstanbul Basınında Gündemde! Trabzonsporlu Onuachu'nun Transfer İddiaları İstanbul Basınında Gündemde!

Son İki Haftaya Dikkat

Trabzonspor'da son iki haftada genç kaleci Onuralp'in kaleyi koruyacağı belirtilirken, Orsiç'in ilk 11'de başlayacağı ve alt yapıdan iki-üç oyuncunun A takım kadrosuna çağrılacağı ifade ediliyor. U-19 takımının Beşiktaş maçını izleyen kurmaylar, gelecek yıl için denenecek oyuncuları şimdiden belirledi.

TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak