Trabzonspor, kadrosunu güçlendirmek ve özellikle merkez orta saha pozisyonunu takviye etmek için çalışmalarına hız verdi. Bu doğrultuda, mevcut yabancı kontenjanını açmak için bazı oyuncuların ayrılmasının gündemde olduğu belirtiliyor. Kourbelis ve Teklic gibi isimlerin ayrılmasının ardından, Fırtına'nın merkez orta saha mevkisini güçlendirmek için yeni bir oyuncu arayışında olduğu öğrenildi.

Trabzonspor'un gözünü Danimarka'ya çevirdiği ve Nordsjaelland takımında forma giyen 22 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncu Mohamed Diomande'yi gündemine aldığı belirtiliyor. Mohamed Diomande'nin sözleşmesi 31 Aralık 2024 tarihinde sona ereceği için transferin uygun bir bonservis bedeliyle gerçekleşmesi bekleniyor.

Bu sezon Nordsjaelland formasıyla 21 maça çıkan Mohamed Diomande, 5 asist yaparak dikkatleri üzerine çekti. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın oyuncunun transferi için yeşil ışık yaktığı ve ismini yönetimine ilettiği belirtiliyor.

Trabzonspor'un Mohamed Diomande transferi konusundaki gelişmeleri yakından takip edeceği ve orta saha takviyesi için çalışmalarını sürdüreceği bildiriliyor.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT