Bordo-Mavili formayla bu sezon ligde 15 maçta 9 gol ve 3 asistlik performans sergileyen Onuachu'nun takımda kalması için teknik direktör Abdullah Avcı'nın yönetime talepte bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan, Southampton'un transfer döneminde 12 milyon Euro bonservis ücreti ödediği Onuachu için İngiliz ekibinin bonservis bedelini 10 milyon Euro olarak belirlediği ifade ediliyor. Başkan Ertuğrul Doğan daha önce ekonomik sebeplerden dolayı Onuachu'nun bonservisini alma konusunun zor olduğunu belirtmişti. Ancak, Avcı'nın talebi üzerine Doğan'ın, daha makul bir bonservis ücretiyle Southampton Kulübü ile görüşme yapacağı konuşuluyor.

Uğurcan Çakır'ın Maç Değerlendirmesi ve Soyunduğu Odadaki Atmosfer Uğurcan Çakır'ın Maç Değerlendirmesi ve Soyunduğu Odadaki Atmosfer

Nijeryalı futbolcu Onuachu da Milli takım kampında yaptığı röportajda Trabzonspor'da mutlu olduğunu ve takımın kendi gücüne göre oynadığını belirtmişti. Bu gelişmeler, Onuachu'nun Trabzonspor'da kalma ihtimalini artırırken, kulüp yönetiminin önümüzdeki dönemdeki adımları merakla bekleniyor.
TAKA/AYŞE SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak