Hatayspor'un Trabzonspor Karşısındaki Performansı

Trabzonspor'da Mendy Şoku: Ankaragücü Maçında Yok Trabzonspor'da Mendy Şoku: Ankaragücü Maçında Yok

Trabzonspor ile oynadığı yedi Süper Lig maçının sadece ikisini kazanabilen Hatayspor (2B 3M), bu galibiyetleri son iki karşılaşmada Volkan Demirel yönetiminde aldı. Hatayspor, bu sezon ilk golü yediği Süper Lig maçlarından sadece birinde galibiyet elde edebildi ve bu puanların üçünü Trabzonspor karşısında aldı.

Trabzonspor'un Son Maç Performansı ve Abdullah Avcı'nın Zorlu Süreci

Trabzonspor, Süper Lig'deki son dört maçını kaybederek zorlu bir süreçten geçiyor. Ancak kulüp tarihinde üst üste beş yenilgi aldığı bir süreci daha önce yaşamadı. Abdullah Avcı yönetimindeki Bordo-Mavili ekip, son dönemde iç saha maçlarında da zorlanıyor.

Hatayspor'un Güçlü Deplasman Performansı

Hatayspor, Süper Lig'in 2023/24 sezonunda deplasmanda en fazla gol atan takımlardan biri konumunda. Ancak Trabzonspor'un evindeki güçlü performansı ve geçmiş karşılaşmalardaki başarısı göz önünde bulundurulmalıdır.

Beklentiler ve Öngörüler

Trabzonspor-Hatayspor maçı öncesi, Trabzonspor'un ev sahibi avantajını kullanarak galibiyet arayacağı, ancak Hatayspor'un deplasman performansının da dikkate alınması gerektiği belirtiliyor. Bu kritik mücadele öncesinde her iki takımın da taraftarları büyük bir heyecanla maçı bekliyor.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN 

Editör: Ayşe Sancak