Trabzonspor'daki Geçmişi

Trabzonspor'un Eski Yıldızı Sörloth'dan Real Madrid'e Karşı Müthiş Performans Trabzonspor'un Eski Yıldızı Sörloth'dan Real Madrid'e Karşı Müthiş Performans

Trabzonspor'un 2021-2022 sezonunda Beşiktaş'tan transfer ettiği Dorukhan Toköz, 2023-2024 sezonunun başında Karadeniz ekibiyle karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti ve takımdan ayrıldı. Bordo-mavili forma altında 2 sezon boyunca 41 resmi maça çıkan Dorukhan, 2 gol ve 2 asistlik katkı sağladı. Mücadeleci ruhu ve oyunuyla taraftarların sevgilisi haline gelen Toköz, hafızalara kazındı.

Adana Demirspor'da Beklentileri Karşılayamaması

Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Adana Demirspor ile 3+1 yıllık sözleşme imzalayan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, tüm kulvarlarda 22 karşılaşmada forma giydi ve sadece 1 asistlik katkıda bulundu. Bu performans, Dorukhan Toköz'ün takımdan ayrılma ihtimalini gündeme getirdi.

Sosyal Medyada Dikkat Çeken İpucu

Adana Demirspor'da istediği performansı gösteremeyen Dorukhan Toköz'ün sosyal medya profil fotoğrafı ise dikkat çekti. Yıldız oyuncunun 2022 yılında Trabzonspor antrenmanından bir görseli kullanması ve görselin altında kum saati simgesinin yer alması, Trabzonspor'a dönüş ihtimalini akıllara getirdi.

Yönetimin Planı

Kulislere düşen çarpıcı iddialara göre Trabzonspor yönetimi, sezon sonunda Dorukhan Toköz ile yeniden masaya oturmayı planlıyor. Taraftarlar, Toköz'ün geri dönme ihtimali karşısında büyük bir heyecanla beklemeye başladı.

Muhabir: AYŞE SANCAK