23 yaşındaki Emirhan Topçu, bu teklife sıcak bir şekilde yaklaştığı belirtilirken, Trabzonspor'un takas önerisiyle geldiği bildirildi. Bordo-mavililer, Emirhan Topçu'yu transfer etmek için karşılığında Hüseyin Türkmen'i takas olarak önerdi.

Sağ Bek Arayışı Sürüyor

Trabzonspor, sağ bek pozisyonunda sadece Mehmet Can Aydın'ı bulundurduktan sonra, scout ekibinin önerilerini değerlendirmeye devam ediyor. Danimarka'nın Silkeborg ekibinde forma giyen Oliver Sonne ve Belçika'nın St. Truiden takımında mücadele eden Daiki Hashioka, Trabzonspor'a sağ bek olarak önerilen isimler arasında bulunuyor. Danimarka doğumlu Oliver Sonne'nin, Peru Milli Takımı'nda yer aldığı, 24 yaşındaki Japon Daiki Hashioka'nın ise uygun şartlar oluşması halinde hemen transfer edilebileceği ifade ediliyor.

Abdülkadir Ömür'e İngiliz Kulübü İlgi Gösteriyor

Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-1 Mağlup Ederek Takibini Sürdürdü Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-1 Mağlup Ederek Takibini Sürdürdü

Trabzonspor'dan ayrılmak isteyen ve disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür'e İngiliz kulübü Hull City'nin ilgi gösterdiği açıklandı. Hull City, Abdülkadir Ömür'ü kiralık olarak düşünüyor ve transferin resmiyet kazanması için görüşmelerin devam ettiği belirtiliyor. İngiliz ekibinin resmi başvuruyu Trabzonspor'a ilettiği ve yanıt beklediği kaydediliyor.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT