Trabzonspor'un transfer atağı devam ediyor. Bu kez gözlerini İngiliz ekibi Southampton'un kapısına çeviren Fırtına, Polonyalı stoper Jan Bednarek için harekete geçti.

Son dönemde Paul Onuachu ve Mislav Orsic gibi önemli isimleri kadrosuna katan Trabzonspor, savunma hattını güçlendirmek adına Bednarek hamlesiyle dikkatleri üzerine çekti. Borussia Dortmund'dan transfer etmeyi planladığı Mats Hummels'in vazgeçmesi üzerine alternatif arayışlarına yönelen Trabzonspor, 28 yaşındaki tecrübeli stoper/defans'ı kadrosuna katmayı hedefliyor.

Trabzonspor, Yeni Transferi İçin İmza Töreni Düzenledi! 15 numaralı formayı giyecek Trabzonspor, Yeni Transferi İçin İmza Töreni Düzenledi! 15 numaralı formayı giyecek

Jan Bednarek'in 2026'ya kadar Southampton ile sözleşmesi bulunuyor ve bonservis değeri 11 Milyon Euro olarak belirlenmiş durumda. Trabzonspor'un transfer için Southampton'a yapacağı teklif ise merak konusu. Bednarek, bu sezon toplam 43 maça çıkıp 3 gol kaydetmiş olup, savunma hattında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Trabzonspor'un, Polonyalı stoperi kadrosuna katmak için bekleyişe geçtiği belirtiliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK