Trabzonspor'un Defalarca Teklif Ettiği Golcüden Büyük Şok; Transfer Teklifi Reddetti! Trabzonspor'un Defalarca Teklif Ettiği Golcüden Büyük Şok; Transfer Teklifi Reddetti!

Şampiyonluk sezonunun ardından olduğu gibi bu sezon da kadroyu sil baştan yapmaya hazırlanan Trabzonspor bir hayli terleyecek gibi görünüyor.

Kiralık gelen ve bir yıllık sözleşme imzalanan oyuncuların dışında Trabzonspor’un mevcut kadrodan birçok oyuncuyla yollarını ayırması bekleniyor. Paul Onuachu, Benkovic, Berat Özdemir ve Mehmet Can Aydın gibi kiralık gelen oyuncuların yanı sıra bir yıllık sözleşme imzalanan Nicolas Pepe, Trabzonspor’dan ayrıldı. Özellikle Paul Onuachu'nun ayrılığı, sezonun en büyük kaybı olarak gösteriliyor.

Bordo-Mavili ekibin sezon başında kiralık olarak gönderdiği Maxi Gomez, Lahtimi, Kourbelis, Teklic’in de yeni sezonda kadroda düşünülmediği biliniyor. Bu oyuncuların yeniden kiralık gönderilmesi ya da sözleşmelerinin feshedilmesi bekleniyor. Trabzonspor’da ayrıca Fountas, Bakic, Fernandez’in de gönderilmesi gündemde. Uğurcan Çakır, Trezeguet, Enis Bardhi ve Eren Elmalı için de Trabzonspor’un teklif beklediği belirtiliyor. Bu oyuncuların da yüksek bedel teklif gelmesi halinde gitmelerine onay verilecek. Özellikle Uğurcan Çakır’ın Beşiktaş ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası finali sonrası yaptığı ‘Ben olurum ya da olmam, Trabzonspor çok daha kupa kaldırır’ şeklindeki açıklamaları ayrılığa yorulmuştu. Trabzonspor, yeni sezon için büyük değişimlere hazırlanırken, taraftarlar da heyecanla transfer gelişmelerini bekliyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU