İspanya'nın Mundo Deportivo gazetesi, Savic'in Trabzonspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş tarafından ilgi gördüğünü duyurdu. Ancak şu anda Trabzonspor'un, Savic için en uygun takım olabileceği ve hatta oyuncunun menajeriyle temaslar başlattığı ifade edildi.

33 yaşındaki Savic, kariyerinde birçok kupa kazanmış deneyimli bir stoper. Manchester City ile İngiltere'de şampiyonluk yaşayan Savic, Atletico Madrid ile de İspanya'da zaferler elde etti. Karadağ'da 6 kez yılın futbolcusu seçilen Savic'in toplam 9 kupa koleksiyonu bulunuyor.

Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde! Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde!

Atletico Madrid formasıyla 297 maça çıkan ve bu sezon 13 maçta görev alan Savic'in 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Ancak İspanyol basını, oyuncunun ayrılmak istemesi durumunda kulübün kolaylık sağlayacağını belirtiyor.

Karadağ Milli Takımında da 74 maçta forma giyen Savic, 9 gol kaydetmeyi başarmıştır. Trabzonspor'un bu deneyimli stoperi kadrosuna katma ihtimali, takımın savunma hattını güçlendirecek önemli bir hamle olarak değerlendiriliyor.

Muhabir: BİROL SANCAK