Trabzonspor'da Avcı, Fener'den Bu Yerli Kaleci Transferini Getiriyor: Kale Ona Emanet! Trabzonspor'da Avcı, Fener'den Bu Yerli Kaleci Transferini Getiriyor: Kale Ona Emanet!

Berat Özdemir'in, Trabzonspor'da kalmak istediği ve bu isteğini Teknik Direktör Abdullah Avcı'ya ilettiği öğrenildi. Tecrübeli hocanın da oyuncunun kalması konusunda onay verdiği belirtiliyor. Suudi Arabistan ekibiyle olan 1 yıllık sözleşmesinden vazgeçen Özdemir'in, Trabzonspor ile 4 yıllık yeni bir sözleşme imzalaması bekleniyor.

Berat Özdemir, Trabzonspor forması altında orta sahanın önemli parçalarından biri haline gelmişti. Dinamik oyun tarzı ve topa hakimiyetiyle dikkat çeken genç oyuncu, taraftarların da sevgisini kazanmıştı. Trabzonspor'un gelecek sezon hedeflerine önemli katkılar sağlayacağı düşünülen Berat Özdemir'in takımda kalması, camia tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor.

Bordo-Mavili yönetim, iç transferdeki bu önemli adımın ardından dış transfer çalışmalarına da hız vererek, güçlü bir kadro oluşturmayı hedefliyor. Abdullah Avcı önderliğindeki Trabzonspor, gelecek sezon Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek güçlü bir kadro ile sahada olmayı hedefliyor.

Trabzonspor camiası, Berat Özdemir'in takımda kalmasıyla birlikte gelecek sezon için umut dolu bir bekleyiş içerisine giriyor. Özdemir'in, Trabzonspor'a olan bağlılığı ve performansıyla takımın orta sahadaki liderlerinden biri olması bekleniyor.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Birol Sancak