Taraftarlar, kulübün asıl sahibinin kendileri olduğunu vurgulayarak, güvenlik görevlilerinin bazılarının taraftarı nezaketsiz ve kaba bir şekilde karşıladığını belirtiyor.

Hatay maçında yaşanan olaylara da değinen taraftarlar, bazı güvenlik görevlilerinin kendilerini kulübün üzerinde gördüğünü ve taraftarı sorguya çeker gibi davrandıklarını dile getiriyorlar. Bu tür tavrın taraftarın sinirlerini bozduğunu ve gerginlik yaşanmasına sebep olduğunu belirten taraftarlar, tepki gösterdiklerinde ise amir çağırılarak daha da olumsuz bir şekilde muamele gördüklerini aktarıyorlar.

Taraftarlar, güvenlik görevlilerinin tamamını suçlamadıklarını, bazılarının insan canlısı ve sevecen bir şekilde karşıladığını ifade ediyorlar. Ancak, bu olumlu tutumunun yanı sıra bazı güvenlik görevlilerinin tutumunun taraftarlar üzerinde olumsuz bir etki yarattığını vurguluyorlar. Trabzonspor taraftarları, kulüp yönetiminden bu konuda gerekli önlemleri alarak taraftarın maç keyfini bozan bu tür olumsuz deneyimleri en aza indirmelerini talep ediyorlar.

Akintola: Büyük takımlardan teklif vardı Ama Rizespor’ u tercih ettim; İyi ki gelmişim Akintola: Büyük takımlardan teklif vardı Ama Rizespor’ u tercih ettim; İyi ki gelmişim

TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Birol Sancak