Papara Park'ta oynanan ilk maçta 10 kişi kalan Trabzonspor, gösterdiği performansla rövanş için avantaj elde etti. Taraftarlar da bu önemli maça akın etmeye hazırlanıyor. Özellikle daha önce bu statta yapılan maçlarda tribünleri dolduran Bordo-Mavili taraftarlar, Fatih Karagümrük yönetiminden fazladan kontenjan talep ediyor. Trabzonspor yönetiminin bu konuda Fatih Karagümrük ile görüşme yapması bekleniyor.

Ae0De4F8 E46E 4E60 A59D 3528Ff99C02D

Samsunspor - Trabzonspor Maçı Öncesi Sosyal Medyada Olumsuz Paylaşımlara Adli ve İdari İşlem Samsunspor - Trabzonspor Maçı Öncesi Sosyal Medyada Olumsuz Paylaşımlara Adli ve İdari İşlem

İki yıl önce yaşanan şampiyonluk sürecinde olduğu gibi, bu kez de Olimpiyat Stadı'nı doldurmak isteyen Bordo-Mavili taraftarlar, sosyal medya üzerinden harekete geçti. Taraftarların paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Ayrıca, dün akşam Papara Park'ta oynanan son maçı da büyük bir coşkuyla izleyen taraftarlar, takımlarını desteklemeye devam ediyor.

3636D0B9 53Ab 408A Ac34 C1A853Ca28D3

Ancak, Fenerbahçe maçındaki olaylar nedeniyle 4 maç seyircisiz oynama cezası alan Trabzonspor'un bu cezalarının ilkinin Sivasspor karşısında uygulandığı hatırlatılıyor. Bordo-Mavililer, iç kalan Gaziantep, İstanbulspor ve Ankaragücü maçlarını da seyircisiz oynayacak. Bununla birlikte, kupada oynanan Fatih Karagümrük maçında tribünleri dolduran taraftarlar, takımlarını coşkuyla destekledi ve galibiyetin keyfini çıkardı.

Muhabir: BİROL SANCAK