Trendyol Süper Lig’de 35. hafta hakemleri açıklandı Trendyol Süper Lig’de 35. hafta hakemleri açıklandı

Derinliklerini zorluklarını yaşıyorlar. Acıların sarılması için katkı sağlayan devlet bireyleri devam etsinler, hatırlatmak isterim. Bu sene istediği sonuçları alamayan iki tane çok büyük camianın karşılaşması olacak. Hep aynı şeyleri konuşuyoruz. Afrika Kupası devam ediyor. 
Oyuncularımız orada final oynayacak öyle gözüküyor. Sakatlar ve gidenlerle birlikte 11'de 7-8 tane oyuncumuzun olmadığı bir süreci yaşadık. Gelecek haftadan itibaren oyuncular dönecek. Milli takımdan dönenler, sakatların düzelmesi… 
Transfer çalışmaları yapıyoruz. Gelecek transferler belki olabilir. Bugün ligin üçüncüsüyüz. Beşiktaş’la aramızda 1 puan fark var. Bugün buradan en iyi şekilde çıkmaya çalışacağız. Kazanarak hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. Trabzonspor büyük kulüptür bu süreçlerden de her zaman en iyi şekilde çıkmıştır. Bu kadar eksiğin olduğu bir dönemde biz 1 haftada 3 maç kaybettik. 3 haftada değil. Bizde 2 hoca değişti onlarda 5-6 hafta değişti. Güzel oyunun olduğu ve karşılığını bizim aldığımız bir oyun olur." sözlerini söyledi.
TAKA/TUNCAY UÇKUN
 

Editör: Doğukan ÖZKURT