İKİ PERDELİ BİR OYUN

Trabzonspor, Suudi Arabistan'ın Al Ettifaq takımından kiraladığı Berat Özdemir'in kalışına odaklanıyor Trabzonspor, Suudi Arabistan'ın Al Ettifaq takımından kiraladığı Berat Özdemir'in kalışına odaklanıyor

 Böyle atmosferler çok zor. Duran topların biraz daha belirleyici olduğu bir ilk yarı oldu. Buralarda bu atmosferi bu zorluğu bekliyorduk hatta ilk planladığımız oyunun başlangıcını yapamadık. Sonrasında oyun nasıl gidecek diye bekledik. İki duran toptan pozisyon verdik gibi oldu. 35’inci dakikadan sonra biraz daha oyuna ısındıktan sonra topa sahip olmak, kenarlarda sayısal üstünlük yakalamak önemliydi. İlk yarıda 35’ten sonra geçişten yakaladığımız pozisyonlar vardı. Fernandez, Mendy ve Benkovic bir gün evvel serumlu ve hastaydılar. Benkovic onun için kadroda yoktu. Fernandez’in hem sakatlığı hem de vücudun da sıvı fazlalığı vardı.

FERNANDEZ’DE ADELE SORUNU

Arka adalesinde problem olması nedeniyle sıcak oyuncu olarak Mendy’i oraya çektik. Özellikle Thomas, Eren, Mendy, Bardhi ikili üçlü oyunlar oyunu ikinci yarıda domine ettik. Özellikle kenar ortalar, rakip arkasındaki çözümler. Rakip, savunmayı önde kuran takımlardan bir tanesi. Bunu doğru kullandık bence çok iyi bir galibiyet oldu. Burası zor, en son Beşiktaş, Kasımpaşa ve Adana Demir’e karşı kazanan bir takım var. O zor 30 dakikalık bölümü atlattık. Ondan sonra oyunda istediğini bilen daha iyi oynayan bir takım vardı. Gelen oyuncularımızın adaptasyon süreci var. Onuachu ve Pepe oyuna girdi, gençler oyuna giriyor. Bizim hedefimiz 3’ünclük 4’üncülük arasında. Bugün bunu kazanmak bizim için çok önemliydi. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Trabzonspor taraftarının neler istediğini iyi biliyorum. İkinci yarıdan memnun kalmışlardır. Onların desteği bizim için önemli. Onlara da teşekkür ediyoruz. Pendikspor’a da başarılar diliyoruz” dedi.

Editör: Birol Sancak