Avcı, maç sonunda yaptığı açıklamada, "Fena bir oyun olmadı. Her iki takımın 3’er 4’er pozisyonu vardı. Topun daha çok bizde olduğu bölümler vardı. Bu maçı kaybetmeyi hak etmedik. Beraberliği olan bir maçtı. Oyunun içinde kaldık. Biz öne geçseydik kazanabilirdik." dedi.

Geçiş dönemi yaşadıklarını ve her takımın başına böyle dönemlerin gelebileceğini söyleyen Avcı, taraftarlardan Trabzonspor'a olan inançlarını sürdürmelerini istedi. Avcı, "Kimsenin Trabzonspor ile ilgili en ufak bir olumsuz düşüncesi olmasın. Bu sancılı dönemde taraftarlarımızdan rica ediyorum. Onların varlıkları bizi son derece iyi hissettirir. Sonuna kadar bize destek olsunlar. Bu süreci sağlıklı geçmemiz gerekiyor." şeklinde konuştu.

Avcı ayrıca, sakatlıklar ve oyuncu eksiklikleri nedeniyle genç oyunculara ihtiyaç duyduklarını ve transfer çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Trabzonspor'un hedefinin üçüncülüğü elde etmek olduğunu vurgulayan Avcı, son iki maçı kaybettiklerini ve taraftardan özür dilediklerini ifade etti.

Sonuç olarak Abdullah Avcı, Trabzonspor'un bu zorlu dönemi atlatacağına olan inancını yineledi ve taraftarlardan takımlarına destek olmalarını rica etti.
TAKA

Editör: Doğukan ÖZKURT