Planlarımıza sadık kaldık, sabırlı oynadık. 4 maç üst üste kaybettik. Ama üç maçı kaybetmeyebilirdik. Afrika Kupası ve transferlerle beraber 8 müsabakaya bazen 13 bazen 11’in 7-8 oyuncusu olmadı. Bundan hiçbir zaman şikayetçi olmadık. Elimizden gelenin en iyisini yaptık. Beşiktaş maçındaki iyi oyun ancak skor daha önemli. Bugün daha farklı olabilirdi. Çocuklar ellerinden geleni yaptı. Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Thomas doğru bir transfer. Her şeyiyle adapte oldu.

Trabzonspor'un Hedefleri ve Vizyonu Hakkında Çarpıcı Mesajlar Trabzonspor'un Hedefleri ve Vizyonu Hakkında Çarpıcı Mesajlar

Bardhi adına çok sevindim. Talipleri olmasına rağmen geçiş sürecindeyiz, yardımcı olmak istiyorum diyen bir çocuk. Ben Trabzonspor’un yabancısı değilim. Taraftarların nasıl bir oyun istediklerini biliyorum. Bizim yapmak istediklerimize destek olan birçok insan var. Geçiş dönemi yaşıyoruz. Bu geçiş döneminde bize verecekleri destek son derece önemli. Önümüzdeki senenin hazırlığını yapıyoruz. Trabzonspor vazgeçmez" ifadelerini kullandı.

Editör: Birol Sancak