Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Gaziantep maçının ardından  çarpıcı açıklamalarda bulundu Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Gaziantep maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu

Ajaccio'da Fransa 2. Lig ekibinde mücadele eden 24 yaşındaki yetenekli oyuncu ile anlaşmaya varan Bordo-Mavili ekip, şimdi kulübüyle bonservis pazarlıklarını sürdürüyor.

Football Transfert Tim Jabol Folcarelli Vers L Ac Aiacciu Jsonld Square
Ajaccio'nun başlangıçta Trabzonspor'dan 7 Milyon Euro'luk bir bonservis talep ettiği öğrenildi. Ancak Trabzonspor'un bu transferi 4 Milyon Euro'ya bitirmek için kararlı olduğu biliniyor. 9 Şubat tarihine kadar sürecek olan ara transfer döneminin sonuna kadar Bordo-Mavililer, Folcarelli transferini sonuçlandırmakta kararlı görünüyor.

Du Haut De Ses 18 Ans Tim Jabol S Est Rapidement Impose Comme L Un Des Hommes De Base De L Effectif Ludovicien Photo L Alsace Jean Francois Frey 1536334665
Trabzonspor'un bu transferi tamamlaması, takımın orta saha hattını güçlendirmesi ve genç yetenekleri kadrosuna katması açısından büyük bir adım olabilir. Transferin sonucunu beklerken, futbolseverler Tim Jabol Folcarelli'nin Trabzonspor forması altında nasıl bir performans sergileyeceğini merakla bekliyor.
TAKA/AYTEKİN AKAY

Editör: Ayşe Sancak