Thomas Meunier'in ardından Hummels'in de transferi için harekete geçen Trabzonspor'un, teknik direktör Abdullah Avcı'nın da onayını aldığı belirtiliyor.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan TFF Seçim Süreci Hakkında Çarpıcı Açıklamalar Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan TFF Seçim Süreci Hakkında Çarpıcı Açıklamalar

35 yaşındaki Hummels'in babası geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelerek Başkan Ertuğrul Doğan ile görüşme gerçekleştirdi. Yapılan görüşmenin olumlu geçtiği ve Hummels'in transferine yönelik olumlu bir geri dönüş alındığı ifade ediliyor. Borussia Dortmund ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan deneyimli stoper, son Bayern Münih maçında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmişti.

Mats Hummels, kariyeri boyunca Bayern Münih ve Dortmund gibi büyük kulüplerde forma giyerek toplamda 17 kupa kazandı. Almanya Milli Takımı ile 2014 Dünya Kupası şampiyonluğu yaşayan Hummels, Almanya ve Avrupa'nın en prestijli liglerinde önemli başarılar elde etti. Trabzonspor'un kadrosuna katmayı hedeflediği deneyimli stoper, takıma büyük katkılar sağlayabilecek bir isim olarak görülüyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY