Trabzonspor'un, Avcı ve izleme ekibinden tam not alan 8 numara oyuncusu için Hamburg'a teklif yaptığı bildirildi. İlk teklifin kabul görmediği ancak yeni bir teklif için çalışmaların sürdüğü kaydedildi. Oyuncunun sözleşmesinde 3 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi bulunduğu ve Trabzonspor'un bu rakamı göze alabileceği belirtilirken, Benes'in bu sezonki performansı da vurgulandı. 1.81 boyundaki oyuncunun, bu sezon 28 maçta 15 gol ve 12 asistlik bir performans sergilediği aktarıldı.
HSV – Laszlo Benes krank von Länderspielpause zurück | Sport | BILD.de

Trabzonspor'un Kaptanı ile Samsunspor Teknik Direktörü Arasında Sahada Tansiyon Yükseldi Trabzonspor'un Kaptanı ile Samsunspor Teknik Direktörü Arasında Sahada Tansiyon Yükseldi

Öte yandan, 26 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin 30 Haziran 2026'da sona ereceği ve Trabzonspor'un yanı sıra Almanya Bundesliga'dan da talip olduğu bilgisi paylaşıldı. Ayrıca, Slovakya Milli Takımı'nda da görev alan Benes'in milli formayla çıktığı 20 karşılaşmada 1 gol ve 4 asist kaydettiği bilgisi verildi. Trabzonspor'un, bu önemli transfer için çalışmalarını sürdürdüğü ve Benes'i kadrosuna katmak için kararlı olduğu ifade edildi.

Muhabir: AYŞE SANCAK