Santrafor arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Southampton’dan geçen sezon kiralanan ve takıma önemli katkılar sağlayan Nijeryalı forvet Paul Onuachu ile yeniden kiralama konusunda görüşmelerini devam ettiriyor. Ancak bordo-mavili ekip, golcü transferi için alternatif isimleri de göz önünde bulunduruyor.

Belçika'nın Genk takımında oynayan 23 yaşındaki Nijeryalı forvet Tolu Arokodare ve Leicester City'de forma giyen 27 yaşındaki Nijeryalı forvet Kelechi Iheanacho ile ilgileniyor. Arokodare'nin bu sezon gösterdiği 15 gol ve 3 asistlik performansı, Trabzonspor'un ilgisini çekmiş durumda.

Trabzonspor'un Yeni Transfer O Mevkide Hayal Kırıklığı Yaşattı! Trabzonspor'un Yeni Transfer O Mevkide Hayal Kırıklığı Yaşattı!

Kelechi Iheanacho ise Leicester City ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor ve 13 milyon Euro bonservis değeriyle dikkat çekiyor. Öte yandan, Trabzonspor'un Hırvat golcü Bruno Petkovic ile de ilgilendiği ancak olumsuz yanıt aldığı belirtiliyor. Bordo-mavili takım, transfer dönemini hareketli geçirerek yeni sezona güçlü bir kadro ile girmeyi hedefliyor.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN

Editör: Birol Sancak