Teknik direktör Abdullah Avcı'nın isteği üzerine Marek Hamsik'in boşluğunu doldurmak için Alman futbolcu Marco Reus ile anlaşma sağlandığı iddia ediliyor. Başkan Ertuğrul Doğan, birkaç gün önce yaptığı açıklamada "herkes, 'bu oyuncuyu nasıl aldınız' diyecek. Sabırlı olun" sözleriyle büyük bir transfer sinyali verdi.

Başkan Doğan'ın bahsettiği ismin Marco Reus olduğu iddia ediliyor. Borussia Dortmund ile sözleşme yenilememe kararı alan 34 yaşındaki futbolcu ile Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı konuşuluyor. Eğer Dortmund ile anlaşma sağlanırsa, Trabzonspor'un ilk hedefi Reus'u devre arasında kadroya katmak.

Marek Hamsik'in ayrılmasının ardından orta sahada lider oyuncu eksikliği yaşayan Trabzonspor'un, Marco Reus'u bu boşluğu doldurmak için hedeflediği söyleniyor. Abdullah Avcı'nın da Alman oyuncuyla görüşerek onu Trabzonspor'da oynamaya ikna ettiği konuşuluyor.

Marco Reus, Borussia Dortmund formasıyla toplamda 410 maça çıkarken, 167 gol ve 124 asistlik performans sergilemiş bir deneyimli futbolcu olarak dikkat çekiyor. Trabzonspor taraftarları, bu önemli transferin gerçekleşmesini sabırsızlıkla bekliyor
TAKA/AYŞE SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak