Geçtiğimiz sezon gösterdiği etkileyici performansla dikkatleri üzerine çeken 2.01 metre boyundaki forvet, Galatasaray ve Beşiktaş'ın da ilgisini çekmiş ancak kendisi için tek adresin Trabzonspor olduğunu vurgulamıştı. Fenerbahçe'nin de alternatif bir opsiyon olarak değerlendirdiği Onuachu, menajeriyle yaptığı görüşmede Türkiye'de sadece Trabzonspor'da oynamak istediğini belirtti.

Onuachu'dan Trabzonspor'a 28 puan- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Trabzonspor yönetimi, Paul Onuachu transferini 1 Temmuz'da başlayacak Macaristan kampına kadar bitirmeyi planlıyor. İngiliz ekibi Southampton'ın başlangıçta 15 milyon Euro talep ettiği transferde beklentisini 10 milyon Euro seviyelerine çektiği ifade ediliyor. Bordo-Mavililer ise kiralama seçeneğini artırarak ve satın alma opsiyonu önererek teklifini güçlendirdi. Ayrıca, Southampton'ın Türkiye'deki kulübü Göztepe'ye takasta oyuncu önerisi de masada.
Trabzonspor'u Paul Onuachu sırtlıyor! Bir gol daha atarsa... - Aspor

Paul Onuachu, Trabzonspor logosuyla süslenmiş pasta fotoğrafı paylaşarak transfer isteğini göstermiş ve Southampton'dan kolaylık talep etmişti. 30 yaşındaki tecrübeli santrfor, Trabzon'daki evini boşaltmadan transfer sürecini sonlandırmak için adımlarını sıklaştırıyor. Transferin detayları ve son durum yakından takip edilmekte.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA