Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Gaziantep maçının ardından  çarpıcı açıklamalarda bulundu Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Gaziantep maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu

Arsenal'le Sözleşmesi Biten Jorginho İçin İtalyan Devi Napoli de İlgilendi

Trabzonspor'un 8 numara pozisyonu için transfer gündemine aldığı Jorginho, Arsenal ile sözleşmesinin sona erecek olmasıyla büyük ilgi uyandırmıştı.

Trabzonspor'un Deneyimli Oyun Kurucu Arayışı

Marek Hamsik'in şampiyonluk sezonundaki katkısını benzer bir oyuncuyla sağlamak isteyen Trabzonspor yönetimi, 32 yaşındaki Jorginho ile ilgileniyor.

Arsenal'in Jorginho'nun sözleşmesini yenilememesi, birçok büyük kulübün transfer hareketlerini hızlandırdı. Trabzonspor'un Jorginho'ya olan ilgisi her geçen gün artarken, Napoli de bu yarışa dahil oldu.

Napoli'nin Jorginho İçin Hamlesi

Gazeteci Ekrem Konur'un haberine göre, Napoli, eski oyuncusu Jorginho'yu yeniden kadrosuna katmak istiyor. Napoli'nin bu hamlesi, İtalyan basınında geniş yankı buldu. Konur ayrıca, Serie A, Premier Lig, Süper Lig ve Suudi Arabistan Ligi takımlarının da Jorginho'ya ilgi gösterdiğini belirtiyor.

Menajer Açıklama

 Jorginho'nun menajeri Joao Santos da oyuncusunun geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Santos, "Kendisini çok iyi tanıyan bir teknik direktör olan Maurizio Sarri'nin kulübü Lazio, Jorginho'ya çok yakışır. Juventus'ta da Napoli'de uzun süre birlikte çalıştığı sportif direktör Cristiano Giuntoli var. Daha önce Sarri'nin ekibinde yer alan Calzona'nın da Napoli'nin başına geçmesini göz ardı edemeyiz. Herkes Milan ve Inter gibi büyük kulüplerde oynamak ister." açıklamasını yaptı.

Trabzonspor'un Jorginho transferindeki rekabeti artarken, oyuncunun geleceği hakkındaki belirsizlikler devam ediyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK