Şimdi ise Bordo-Mavili gençler, deplasmanda da başarılı bir sonuçla sahadan ayrılarak bir üst tura yükselmenin hesaplarını yapıyor. Double-Pass iş birliğiyle başarılı bir sezon geçiren Trabzonspor'un gençleri, sezon sonunda şampiyonluk kupasını Trabzon'a getirmekte kararlı.

Trabzonspor'un Transfer Olan Eski Yıldızı Trabzon'a Geri Döndü; İmzayı Attı! Trabzonspor'un Transfer Olan Eski Yıldızı Trabzon'a Geri Döndü; İmzayı Attı!

Trabzonspor Altyapı Direktörü İlker Erdem, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Double Pass iş birliğiyle yürütülen Akademi Projesi'nin önemine vurgu yaptı. Erdem, çalışma sistemlerini şöyle açıkladı: "Biz departmanlar kurarak, Double Pass'ın bize sunmuş olduğu departmanları kurarak bütün alanlara sorumlu arkadaşları görevlendirdik. Bu arkadaşlarımız 6 haftalık raporlar eşliğinde planlamalarını yaparlar. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin genç oyuncuların gelişimi ve Double Pass ile oluşturulan bu iş birliğine verdiği desteği aktaran Erdem, şimdi bundan sonraki süreçte plana sadık kalarak doğruları belirleyip başkanlarına destek vereceklerini ifade etti.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN

Editör: Birol Sancak