Menajerler hangi stoperi önerdi

Ara transfer dönemi için girişimlerini sürdüren Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı’nın merkez orta sahaya ve savunmaya takviye istediği biliniyor. Bu anlamda mevcut kadroda onca stoper olmasına rağmen yeni stoper takviyesi isteyen Avcı’nın son üç maçta Fransız ön libero Batista Mendy’i savunmada görevlendirmesi eleştirilmişti. 

Avcı’nın stoper takviyesi istemesi menajerlerin de iştahını kabartmış durumda. Gelen bilgilere göre İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United takımında forma giyen 27 yaşındaki Alman stoper Thilo Kehrer’in menajerler tarafından Trabzonspor’a önerildiği öğrenildi, Almanya’da düzenlenecek olan Euro 2024’te Almanya Milli takım kadrosunda olma adına oynayabileceği bir takıma gitme adına West Ham’dan ayrılmaya hazırlandığı belirtilen Thilo Kehrer için Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı’nın vereceği karar bekleniyor. 

Kontenjan sıkıntısı yaşayan Bordo-Mavili ekibin öncelikli olarak mevcut kadrodan bazı oyuncularla yollarını ayırması gerekiyor. Alınacak yeni transferlerin de ekonomik tabloya uygun oyuncular olması isteniyor. Bu konuda Bordo-Mavililer seçici davranıyor. Bu arada Alman stoper Thilo Kehrer, bu sezon West Ham formasıyla toplam 12 maça çıkabildi. 

Thilo Kehrer Kimdir?

Thilo Kehrer, 21 Eylül 1996 tarihinde Almanya'da doğdu.

27 yaşındaki bu başarılı stoper, West Ham United forması altında mücadele etmektedir.

Kariyerine Almanya'nın Schalke 04 takımında başlayan Kehrer, daha sonra Paris Saint-Germain'e transfer olmuş ve burada önemli deneyimler yaşamıştır.

West Ham United ile olan sözleşmesi devam etmekle birlikte, Euro 2024 için Alman Milli Takımı'na seçilmek adına düzenli forma şansı bulabileceği bir takıma transfer olma düşüncesindedir.

TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN 

Editör: Doğukan ÖZKURT